Hongan puolustajalupaus vaihtaa toiseen liigaseuraan: ”Hyvä aikaa uusiin haasteisiin”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on tehnyt laadukkaan puolustajahankinnan ensi kautta varten. KuPS ja Dani Hatakka, 20, ovat allekirjoittaneet yksivuotisen pelaajasopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2015 loppuun saakka.

Puolustaja siirtyy kuopiolaisseuraan espoolaisesta FC Hongasta, jonka riveissä on pelannut yhteensä 44 liigaottelua kausilla 2012-2014.

185-senttinen puolustaja valittiin lokakuussa Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen ja hän on pelannut yhteensä 50 nuorisomaaottelua Suomi-paidassa. Hatakka valittiin tällä viikolla Pikkuhuuhkajiin ryhmään, joka kohtaa Unkarin ystävyysottelussa.

– Hongassa meillä oli vaikea kausi. Kauden aikana heräsi ajatus, että nyt olisi hyvä aika koittaa muita uusia haasteita. Vaihtoehtoja katsottiin ja KuPS osoitti kiinnostusta. KuPS tuntui tässä vaiheessa parhaalta vaihtoehdolta oman uran kannalta, Hatakka kommentoi seuran kotisivuilla.

KuPS-luotsi Marko Rajamäellä on selvät odotukset vahvistukseltaan.

– Dani on potentiaalinen, nuori ja kehityskelpoinen pelaaja, jonka intressinä on tulla tänne kehittymään ja päästä omalla pelaajauralla eteenpäin. Hän on hyvä pelaaja ja me saadaan tärkeä pala omaan alakertaan. Tunnen hänet pelaajana Veikkausliigasta ja olen tyytyväinen että hän tulee meille. Selkeätä imua on nyt tänne nuorten pelaajien keskuudessa.

– Ajatukset kohtasivat Rajamäen kanssa. Olen vakuuttunut ensi vuoden roolistani joukkueessa ja vakuutuin samoin myös koko seuraorganisaatiosta. Olosuhteet ovat hyvässä kunnossa, Hatakka puolestaan kommentoi tulevaa yhteistyötä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.