Huuhkaja-pelaaja teki uransa ensimmäisen ammattilaismaalin – yli 100 pelin kokemus!

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien Jukka Raitala teki henkilökohtaista historiaa lauantaina Hollannin liigassa.

Heerenveenin laitapakki oli vasta neljättä kertaa tällä kaudella avauksessa ja käytti mahdollisuutensa hienosti hyväkseen. 84. minuutilla suomalainen ampui joukkueensa 2-2-tasoituksen kotiottelussa Go Ahead Eaglesia vastaan.

Raitalan maali oli varsin komea. Vasuri puhui rangaistusalueen kohdalla, ja peliväline lähti tarkasti alakulmaan ohi maalivahdin. Maali oli Raitalalle sikäli erikoinen, että kyseessä oli vasta miehen ensimmäinen seurajoukkuetasolla ammattitasolla.

Raitala on pelannut ulkomalailla kesästä 2009 lähtien, mutta maalinteossa pakki ei ole osunut kentillä. Maalit kiersivät Raitalaa myös silloin, kun hän pelasi Suomessa HJK:ssa. Kaiken kaikkiaan Raitalalla on vyöllään yli 100 sarjapeliä eri maissa.

Maajoukkuessakaan verkot eivät ole heiluneet, mutta ehkä tämäkin kuparinen pian rikkoutuu.