Jalkapallokenttien kauhukakaraksikin tituleerattu Liverpool-kärki Mario Balotelli on jälleen uuden kohun syövereissä Englannissa.

Mies on lehtitietojen mukaan nähty juhlimassa aamuyöhön Chelsea-tappion jälkeisenä yönä Lontoossa. Daily Mail -lehti julkaisi miestä kuvia, jotka ovat otettua aamulla klo 4.30 paikallista aikaa miehen poistuessa yökerhosta. Balotelli yritti vetää mustaa huppua ylleen, mutta miehestä seurueineen saatiin oivia potretteja.

Vaisua alkukautta pelannut 24-vuotias kärkimies ei mahtunut alkusyksystä saapasmaan maajoukkueeseen. Hän ei ole vielä avannut maalitiliään Valioliigassa, kun Liverpool on kärsinyt maalinteko-ongelmista muutenkin.

Liverpool-luotsi Brendan Rodgers vihjaili lokakuun lopulla, että seura on valmis menemään hyökkääjäostoksille tammikuussa, mikäli tarve vaatii (uutinen). Balotelli, joka saapui seuraan 16 miljoonalla punnalla AC Milanista kesän siirtoikkunan lopussa, ei ole noussut halutuksi syömähampaaksi Barcelonaan lähteneen Luis Suarezin tilalle.

Balotelli on kuitenkin nyt valittu mukaan marraskuun miehistöön (uutinen) ja on seuraavan viikon joukkueen matkassa. Italia kohtaa viikon lopulla Kroatian. Molemmat ovat aloittaneet karsinnat kolmella voitolla.

Mail Sport

@MailSport
Balotelli parties until 4:30am in London, just hours after Liverpool's Chelsea defeat dailym.ai/11aIz4U