Sami Hyypiän Brighton nappasi lauantaina tärkeän vieraspisteen Wolverhamptonilta ja merkkejä vieläkin paremmasta oli nähtävissä runsaasti.

Positiivista Brightonin kannalta oli Aston Villasta lainatun kokeneen Darren Bentin onnistuminen maalinteossa ja joukkueen vahva esitys käytännössä siihen saakka kun espanjalaispelaaja Bruno sai suoran punaisen kortin toisen puoliajan alkupuolella.

Bentin mukaan Brightonin suunta on nyt ehdottomasti oikea.

– Tietysti olisi ollut mukava ottaa kaikki kolme pistettä, mutta voimme olla tyytyväisiä esitykseemme. Suuren osan ensimmäistä puoliaikaa hallitsemme peliä ja pelasimme todella hyvin, Bent sanoi The Argusille.

– Vastustaja tuli peliin mukaan, mutta minusta olisimme hyvin voineet kestää loppuun asti. Totta kai kentältä poisto muuttaa asioita ja olimme onnekkaitakin pysyessämme johdossa, mutta tämän pisteen pohjalle on kuitenkin hyvä rakentaa.

Hyypiä painotti edellisen Millwall-pelin jälkeen, että Bentille pitää pystyä pelaamaan enemmän palloja ja Brightonin johtomaali oli hyvä osoitus siitä, että sanoma oli mennyt perille. Inigo Calderonin keskitys löysi kärkimiehen tarkasti.

– Se oli mahtava syöttö ”Caldelta”. Kaipasin todella samanlaisia palloja Millwallia vastaan, mutta silloin niitä ei tullut. Nyt näytimme vaarallisilta ja kolme pistettä olisi ollut hyvä, mutta pistekin on parempi kuin ei mitään.

– Tällaisissa peleissä pienet yksityiskohdat muuttavat pelin suuntaa ja ulosajo oli tällä kertaa avaintekijä, Bent arvioi.