TPS:n ykkösmaalivahti Jukka Lehtovaara jatkaa uraansa FC Interissä. Pesti Interin kanssa on kaksivuotinen.

Interin ei tarvinnut maksaa Lehtovaarasta siirtokorvausta, sillä maalivahti oli jo aiemmin purkanut yhteisymmärryksessä sopimuksensa TPS:n kanssa.

– Oman kunnianhimon kannalta jatkaminen Ykkösessä ei tuntunut oikealta ratkaisulta. Se ei myöskään olisi ollut TPS:lle taloudellisesti järkevää, Lehtovaara selvittää Interin tiedotteessa.

– Totta kai siirto ulkomaille kiinnostaa edelleen. Suomalaisista vaihtoehdoista uskon kuitenkin, että Inter tulee olemaan urheilullisesti vahvin. Tässä iässä en halua pelata Veikkausliigaa vain osallistumisen takia, vaan haluan myös menestyä, maalivahti perustelee uutta seuravalintaansa.

Siirto herättää varmasti mielipiteitä joen molemmin puolin.

– Pelasin monta vuotta Tepsissä ja ymmärrän jos ihmisillä on ristiriitaisia tuntemuksia siirrosta. Asenteisiin voin kuitenkin vaikuttaa vain otteillani kentällä. Kahden vuoden diilillä tahdon osoittaa, että haluan olla mukana nostamassa Interiä takaisin Veikkausliigan kärkipäähän, Lehtovaara toteaa.

Interin toisena maalivahtina jatkaa Magnus Bahne.