Arsenal-puolustuksessa kummittelee? – ”Nämä ovat henkimaailman asioita”

© Kuva: Getty Images

Arsenal-luotsi Arsene Wenger oli hieman ymmällään tavasta, jolla joukkue kärsi tappion Southamptonille uudenvuodenpäivänä.

Southampton teki maalinsa 2-0-kotivoitossaan karmeiden Arsenal-virheiden jälkeen. Toisen maalin jälkeen, kun noin tunti oli pelattu eli tykkimiehistä irronut edes kiriä; liekö otteluruuhka tässä juuri näkynyt.

– En voi syyttää joukkeeni asennetta. Nämä ovat henkimaailman asioita. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun tällaista tapahtui. Emme puolustaneet tarpeeksi hyvin ja maksoimme siitä. Se oli itseaiheutettu tappio, Wenger kommentoi Goal-sivuston mukaan.

Tilastopalvelu Optan mukaan Arsenal on tällä kaudella päästänyt seitsemän maalia omien selvien virheiden seurauksena ja on tilaston kakkosena Valioliigassa. Edellä on vain Everton 11 virheellään.

Arsenalin kausi jatkuu sunnuntaina Englannin cupin ottelulla Hull Cityä vastaan. Joukkueet iskivät yhteen kilpailun viime kauden finaalissa, joka päättyi vauhdikkaiden vaiheiden jälkeen tykkimiesten voittoon.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?