Hetemaj ei saa pelata Italiassa – SJK-sopimus voimaan

Mehmet Hetemajn siirtyminen Italian Serie C:n Comoon ei onnistu. Seura olisi ollut keskikenttämiehelle kolmas saman kauden aikana, ja FIFA:n säännöt kieltävät tämän. Italian jalkapalloliitto hylkäsi Comon asiasta tekemän anomuksen toissapäivänä.

Näin Hetemaj siirtyy Suomeen ja Seinäjoelle SJK:n riveihin. Hän allekirjoitti jo aiemmin seuran kanssa esisopimuksen, joka astuu voimaan Italian liiton päätöksen myötä.

– Minulla oli itselläni tunne, että anomus menisi läpi. Toisin kuitenkin kävi, Hetemaj kertoo SuomiFutis-sivustolle.

Hetemaj lentää lauantaina Suomeen ja liittyy SJK:n harjoitusrinkiin tiistaina.

– Nyt katseet on suunnattu sinne (Seinäjoelle). Olen jutellut pari kertaa valmentajan (Simo Valakari) kanssa, ja niistä keskusteluista on jäänyt erittäin positiivinen fiilis. Joukkueella on selkeä taktiikka, miten pelata ja rakentaa alueellisia ylivoimia.

– Olen asunut Suomessa aina Helsingissä, joten siinäkin mielessä tämä on uusi alku. SJK:lla on joukkue pysynyt lähes samana, ja siten heillä on vahva pyramidi kasassa. Sinne on hyvä mennä lisätueksi, Hetemaj sanoo.

Matti Heikkilä

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.