Lauri Dalla Valle nousuvireessä

© Kuva: Juha Tamminen
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Englannin kolmannella sarjatasolla pelaavaan, ja aiemmin miehelle tuttuun Crewe Alexandraan sopimuksen äskettäin tehnyt Lauri Dalla Valle on löytämässä virettään kun peliminuutteja on saatu yhä enemmän alle.

Harmittavasti nilkkavammasta jonkin aikaa kärsinyt suomalaiskärki pääsi virallisesti ensi kertaa seuransa paidassa kentälle vasta viime viikonlopun Gillingham-voitossa 82. minuutilla. Vähät minuutit eivät tarjonneet sen suurempia meriittejä.

23-vuotias kärkimies olikin heti kasvattamassa kuntoaan maanantaina seuran U21-joukkueen riveissä onnistuen maalinteossakin. Dalla Valle teki joukkueensa 3-3-tasoitusosuman Barnsleyta vastaan. Kamppailu päättyi näihin lukemiin.

Stoke Sentinelin otteluraportissa mainitaan Dalla Vallen järjestäneen jo avausjaksolla pelikaverilleen erinomaisen paikan, mistä ei kuitenkaan syntynyt maalia. Toisella jaksolla, ennen maaliaan, Dalla Vallen kerrotaan yrittäneen saksipotkullakin, joka oli lähellä onnistumista.

Dalla Valle pelasi täyden peliajan ja näyttää pääsevän hyvään vireeseen. Ennen talven pestiään mies oli ilman sopimusta viime kesästä.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!