Mixu tyytyväinen talvileiriin – ”Iso osa ei ollut vielä täydessä iskussa”

© Kuva: Ilari Isotalo

Suomi kaatoi Ruotsin maanantaina ja pelasi maalittoman tasapelin Jemenin kanssa torstaina. Jälkimmäisessä ottelussa Paatelainen teki paljon vaihtoja ja antoi pelaajille näyttöpaikkoja.

– Ottelu oli sellainen haaste mitä odotettiinkin ja tällaiset mielenkiintoiset haasteet ovat aina tervetulleita. Meillä iso osa pelaajista ei ollut vielä täydessä iskussa, sillä harjoituksia on takana lomien jälkeen vasta muutamat. Jemen taas oli täydessä iskussa ja näytti vaarallisuutensa ja taitonsa. Olen tyytyväinen pelaajien taisteluilmeeseen ja yritykseen, Paatelainen toteaa Palloliiton sivuilla.

Maajoukkueluotsi pääsi tällä reissulla katsastamaan tuttujen pelaajien nykyvirettä ja uusien pelaajien potentiaalia.

– Kaiken kaikkiaan jäi hyvä kuva, sekä harjoitusten että pelien perusteella. Asenne oli joka pelaajalla kohdallaan. Jokainen yritti tehdä sitä mitä meidän pelitapaan kuuluu.

– Ne ketkä ovat olleet enemmän mukana, tekevät sen helpommin sillä oppi on iskostunut pääkoppiin. Halusimme nähdä muitakin pelaajia ketkä eivät ole olleet paljoa tai ollenkaan mukana. Tehtiin paljon vaihtoja ja saimme leirin aikana vastauksia hakemiimme kysymyksiin.

– Tiettyjen pelaajien kohdalla asiat vahvistuivat ja uusien pelaajien potentiaalista saatiin hyvä nykykuva. Kaiken kaikkiaan olen iloinen mitä sekä peleissä että harjoituksissa näin.

Matka oli tuloksellisesti hyvä. Eritoten avausottelun tulos lämmitti Paatelaisen mieltä.

– Kaiken kaikkiaan antoisa reissu, jonka Ruotsi-voitto kruunasi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.