Yllätyssiirto muhimassa? – Valioliigan rouhijajoukkue Bayern-pelurin perässä

© Kuva: Getty Images

Valioliiga-seura Stoke Cityn apuvalmentaja Mark Bowen kertoi yllättävän tiedon alkuviikosta. Seura on ottanut yhteyden Bayern Müncheniin ja haluaa riveihinsä lähtökuopissa olevan Xherdan Shaqirin.

23-vuotiaan Sveitsin maajoukkuetähden perässä on toki monia muitakin, ja paljon houkuttelevampia seuroja aina Juventuksestä lähtien, mutta Stokessa on toivonkipinä miehen saamiseksi.

– Hänenlaisensa hyvän pelaajan saaminen tänne olisi fantastista. Muitakin seuroja on hänen perässään, mutta emme sen vuoksi peräänny. Hän on varmasti listallamme, mutta tietenkin hänen tasoisensa pelaajan ollessa kyseessä on kilpailua ilmassa, Bowen kommentoi BBC Radio Stokelle.

Shaqiri on ollut tyytymätön roolinsa seurassa, kun vakituisia minuutteja ei ole tullut. Bowen uskoo, että seuran taannoinen Barca-hankinta Bojan Krkic on apuna hankintasuunnitelmassa.

– Toki se auttaa. Saadaksemme hänet, listassa on monta asiaa, jotka pitää täsmätä. Jotta saamme tänne pelaajan yhdestä maailman ehdottomista kärkiseuroista, vaatii se suostuttelua.

Stoke, vaikka on yhä fyysisen joukkueen maineessa, on Mark Hughesin alaisuudessa muuttanut peliään monipuolisempaan suuntaan viime vuosina.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.