Hollantilaiskonkari palaamassa Ajaxiin

© Kuva: Getty Images

Ajaxista maailmalle aikoinaan lähtenyt Rafael van der Vaart pelaa viimeistä sopimuskauttaan Hamburger SV:ssä ja miestä huhutaan palaavaksi kasvattajaseuraansa.

Ajax-luotsi Frank de Boer on myöntänyt puhuneensa asiasta pelaajan kanssa jo viime kesänä, mutta ei halua keskustella asiasta juuri nyt, keskellä kautta.

32-vuotias pelintekijä on tällä kaudella esiintynyt 15 Bundesliiga-ottelussa, joissa on syntynyt neljä maalia. Hän siirtyi Tottenhamista HSV:hen vuonna 2012.

Pesti seurassa on jo miehen uran toinen, sillä alkujaan mies lähti Ajaxista maailmalla vuonna 2005 juuri tähän seuraan. Hän siirtyi HSV:stä edelleen Real Madridiin vuonna 2008, missä hän pelasi kaksi kautta ennen Englannin pestiään.

Van der Vaartista odotettiin aikoinaan suurta hollantilaista pelintekijää, mutta suhteellisen menestyksekkäästä urastaan huolimatta hän ei täysin ole missään vaiheessa lunastanut suurimpia odotuksia.

Van der Vaart on esiintynyt Hollannin maajoukkueessa vuodesta 2001 peräti 109 kertaa. Hän ei ollut mukana viime kesän MM-turnauksessa loukkaantumisen vuoksi. Vammat ovat muutenkin sävyttäneet voimakkaasti miehen uraa.

Lähde: Ajax1-jalkapallosivusto


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.