Huuhkaja-pakki etsii uutta seuraa: ”Kaikki vaihtoehdot katsellaan”

© Kuva: Juha Tamminen
Torstaina pelataan Eurooppa-liigaa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Jukka Raitala ei jatka Heerenveenissä ja näin puolustaja etsii uutta seuraa. Alun perin Raitalan oli määrä pelata hollantilaisseurassa kesään 2016 asti.

– Tulin seuraan intoa täynnä, mutta en vain saanut tehtyä läpimurtoa ja omasta mielestäni riittävästi minuutteja. Olisin voinut lähteä taas lainalle jonnekin, mutta halusin hakea uutta alkua vapaana pelaajana, Raitala selventää ratkaisuaan pelaajatallinsa OrsaSportin sivuilla.

Raitala etsii nyt uutta seuraa.

– Haussa on seura ja liiga, jossa minulla on realistiset mahdollisuudet päästä pelaamaan ja tavallaan aloittaa kaikki puhtaalta pöydältä. Olen hyvässä kunnossa ja intoa riittää. Kaikki vaihtoehdot katsellaan ja käydään läpi. Haluan takaisin pelaamaan, pelikuntoon ja ehdottomana tavoitteena on päästä takaisin Huuhkaja-paitaan, Raitala linjaa tavoitteita.

Torstaina pelataan Eurooppa-liigaa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!