Niklas Moisander siirrostaan: ”Muutama hyvä vaihtoehto oli”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien toppari Niklas Moisander on innoissaan siirrostaan Italiaan.

Sampdoria vahvisti keskiviikkona Huuhkajien kapteenin hankinnan. Sopimus on kolmevuotinen. Moisander siirtyy joukkueeseen ensi kesänä ilmaiseksi Hollannin Ajaxin riveistä.

– Tosi tyytyväinen fiilis. Kyllä nyt on kiva, että seurakin on tullut virallisesti uutisen kanssa ulos, Moisander sanoo Huuhkaja-TV:n haastattelussa.

29-vuotias toppari on joutunut Amsterdamissa pienoiseen koirankoppiin. Vaikka peliaika on jäänyt totuttua vähemmälle, ei Moisander ammattilaisena valita.

– Se on ymmärrettävää, että he katsovat myös tulevaisuuteen, kun kausi loppuu ja mestaruustaistelu on vaikea. Tekisi mieli tietysti pelata, mutta täytyy vain pysyä rauhallisena ja keskittyä ensi kauteen, Moisander jatkaa.

Sampdoria on kunnianhimoinen seura Serie A:ssa. Joukkue taistelee ensi kaudeksi paikasta Mestarien liigaan. Niinpä Moisanderille voi olla tarjolla todella suuri rooli ensi kaudella.

– Muutama hyvä vaihtoehto oli. Näin Sampdorian parhaana vaihtoehtona. Italialaisen jalkapallon ystävänä tämä on unelmien täyttymys.

Serie A on yksi kovimmista futissarjoista Euroopassa. Moisanderin mukaan edessä on ainakin tasonnosto Hollannista.

– Uskon, että tämä on kovempi sarja. Näkisin Italian liigan ehkä neljänneksi kovimpana. Siinä on Espanja, Englanti ja Saksa kovimpia. Italia on kova sarja. Joka viikko joutuu varmasti koville, Moisander osaa ennakoida.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!