Vahvistus: Mika Väyrynen sai sopimuksen LA Galaxyn riveihin!

© Kuva: Juha Tamminen

MLS-seura LA Galaxy on vahvistanut Mika Väyrysen odotetun siirron seuraan.

Väyrynen ansaitsi sopimuksen testijakson kautta. HJK:ssa viime kaudella pelannut keskikenttäpelaaja antoi näyttöjä joukkueelle Euroopassa ja onnistui myös maalinteossa testipelissä. Viime päivinä Väyrynen on pelannut ryhmän harjoitusvahvuuteen ja näin sopimusta voitiin odottaa.

Sen tarkemmin sopimuksen sopimuksen yksityiskohtia ei paljastettu.

– Mika on pelaaja, joka tuo lisäkokemusta keskikentällemme, päävalmentaja ja GM Bruce Arena kehaisee seuran nettisivuilla.

– Näimme hänen ominaisuuksiaan pre-seasonin aikana ja olemme varmoja, että hän voi tuoda oman panoksensa joukkueellemme tällä kaudella. Olemme iloisia, että hän tulee olemaan osa eteenpäin menevää ryhmäämme, Arena jatkoi.

Väyrynen on pelannut viime kaudet HJK:ssa. Kokemusta Huuhkaja-pelaaja on kartuttanut myös esimerkiksi Hollannin Eredivisiestä.