Venäjä valittaa Montenegro-ottelun tapahtumista: ”Montenegron pitäisi luovuttaa ottelu”

© Kuva: Getty Images

Perjantainen Montenegron ja Venäjän välinen ottelu sai ikävän alun, kun katsomosta heitetty soihtu osui Venäjän maalivahti Igor Akinfeeviä päähän sillä seurauksella, että hänet jouduttiin vaihtamaan kentältä. Venäjä aikoo valittaa UEFA:lle ottelun tapahtumista.

Akinfeevin tapaus ei jäänyt ottelun ainoaksi, sillä Dmitri Kombarov sai myös katsomosta heitetystä esineestä päähänsä ja pelaajien välille alkoi kärhämä, joka johti lopulta ottelun keskeytykseen.

– Venäjän jalkapalloliitto aikoo esittää virallisen protestin UEFA:lle. Varoitimme tästä UEFA:n delegaattia ja UEFA:a itseään heti ensimmäisen tilanteen jälkeen, joka tapahtui ottelun ensimmäisellä minuutilla. Venäjän joukkue pakotettiin jatkamaan ottelua, mutta haluan korostaa, että varoitimme delegaatteja ja UEFA:a, että aiomme protestoida. Meidän näkemyksen mukaan, Montenegron pitäisi luovuttaa tämä ottelu, Venäjän jalkapalloliiton presidentti Nikolai Tolstoi totesi liiton sivujen mukaan.