Valioliiga-manageri ylistää hyökkääjäänsä: ”Se tulee tekemään hänestä yhden maailman parhaista”

© Kuva: Getty Images

Evertonin manageri Roberto Martinez ylistää estoitta ykköshyökkääjäänsä Romelu Lukakua. 21-vuotias belgialainen aloitti kauden verkkaisesti, mutta tahti on kiihtynyt ja hän on tehnyt tähän mennessä 18 maalia 46 ottelussa kaikki kilpailut huomioiden.

– Kaikki käyvät läpi sellaisia (maalittomia) kausia. Lukaku on vastuuntuntoinen ja joskus todella itsekriittinen, mutta se on asia, joka tulee tekemään hänestä yhden maailman parhaista hyökkääjistä, Martinez sanoi BBC Sportin mukaan.

Everton maksoi Lukakusta Chelsealle viime kesänä 28 miljoonaa puntaa, joka teki hänestä seuran ennätyshankinnan. Hyökkääjä pelasi seurassa jo edelliskauden lainasopimuksella, jonka aikana hän teki 15 osumaa. Maalit auttoivat Evertonin Eurooppa-liigaan oikeuttavalle sijalle.

Tällä hetkellä Valioliigassa sijalla 12 oleva Everton kohtaa sunnuntaina Manchester Unitedin.

– Meitä on koeteltu joukkueena tällä kaudella. Henkilökohtaisella tasolla jokaisella pelaajalla on ollut hetki, jolloin on pitänyt ponnistella, ottaa opiksi ja alkaa olla hyödyksi joukkueelle.

– Tällä hetkellä kaikki ovat valmiita menemään kentälle ja auttamaan joukkuetta. Romelu (Lukaku) on ollut erittäin vahvassa vireessä tammikuusta lähtien, Martinez totesi.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.