Alexei Eremenko junior nykyseurastaan: ”Jos pelitapa ei muutu, vaihdan maisemaa”

© Kuva: Juha Tamminen

Skotlannin liigan Kilmarnockissa pelaava Alexei Eremenko junior näytti viikonloppuna parastaan syöttämällä peräti kolme joukkueensa maaleista 4-1-voitossa. Neljäs Kilmarnockin maali syntyi rankkarista. Tilanne lähti myös Eremenkon alustuksesta.

32-vuotiaalla suomalaistaiturilla on sopimus seuran kanssa katkolla ja mies ei tunnu olevan tyytyväinen valmentajan käyttämään pelitapaan. Eremenko sanoo vahvasti katsovansa muualle, mikäli muutosta ei tapahdu.

– Minun huolenani on ollut vain auttaa ”Killietä” pysymään pääsarjassa ja luojan kiitos onnistuin siinä. Katsotaan nyt mitä tapahtuu [minun kohdaltani]. Näytimme tässä pelissä, mihin pystymme, kun teemme oikeita asioita, Eremenko kommentoi Daily Recordille.

– Tulevaa kautta ajatellen minulla on asioita pohdittavanani. Haluan muun muassa saada selvillä millä tavalla ”Killie” aikoo pelata ensi kaudella.

Eremenko vaatii muutoksia pelitapaan

Eremenkon mukaan tuleva sopimus lienee hänen viimeisensä ammattilaisena ja hän haluaa viettää aikansa siten, että viihtyy.

– Jos seuran tuleva pelityyli on sellainen on, mikä ei sovi minulle ja jään tänne, ei se ole hyväksi minulle eikä joukkueelle: seuralta se olisi vain rahan hukkaamista ja minä käyttäisin viimeiset pelivuoteni penkillä.

Eremenko pitää seuran tapaa pelata liian suoraviivaisena, jolloin hänen pallolliset avunsa eivät tule käyttöön

– Toivon heidän päättävän kehittävän pelitapaa syöttelevämpään suuntaan, millä minustakin saa parhaimman irti. Jos sellaista ei ole luvassa, en aio jäädä tänne.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!