Arsene Wengeriä pommitettiin kysymyksillä Liverpool-tähdestä: ”Emme tee nyt tarjouksia kenestäkään”

© Kuva: Getty Images

BBC Sport uutisoi juuri, että Liverpoolin nuori tähti Raheem Sterling keskustelee tällä viikolla seurajohdon ja managerinsa kanssa ja on lähteiden mukaan jättämässä siirtopyynnön.

Sterlingia on huhuttu vahvasti mm. Arsenaliin ja seuran manageri Arsene Wenger sai kommentoida asiaa tuoreeltaan tiistaina lehdistötilaisuudessaan.

– Tällä hetkellä emme ole siirtomoodissa. Keskitymme nyt päättämään kautemme hyvin. Olemme nähneet suurta vaivaa kauden alusta alkaen päästäksemme hyville sijoille Valioliigassa ja nyt keskitymme kauden loppuun asti. Alamme miettiä siirtoja FA Cupin finaalin jälkeen, Wengeriä siteerattiin Arsenalin kotisivuilla.

Arsenal pelaa keskiviikkona rästipelin Sunderlandia vastaan ja voitto tästä varmistaisi Arsenalin sijoituksen top3:ssa, mikä tuo suoran paikan Mestarien liigaan. Arsenal kohtaa vielä viikonloppuna WBA:n ja viikkoa myöhemmin Cupin finaalissa tykkimiehet saavat vastaansa Aston Villan.

Sterling kiinnosti mediaa enemmän kuin Arsenalin tulevat pelit

Lehdistötilaisuuden kuuma peruna oli kuitenkin Sterling. Wenger kiisti vielä häntä hiillostaneille toimittajille, että seura olisi millään tavalla lähestynyt Liverpoolia tai seurannut Sterlinglin sopimustilannetta.

– En tee tällä hetkellä tarjouksia kenestäkään. Niiden aika on vasta kesällä. Yritätte saada minua sanomaan jotain, mitä en halua sanoa; en halua valehdella enkä siten sano mitään tähän asiaan.

Wengeriltä tivattiin vielä, että olisiko Sterlingin pelaajatyyppi se, mitä Arsenal haluaa siirtomarkkinoilta. Wengeriltä ei oikein herunut mitään tällaiselle ajatusmallille.

– Lupaan teille, että sinä [kysymyksen esittänyt toimittaja] olet ensimmäinen neuvonantajani kesällä siirtojen suhteen, ranskalainen piikitteli.

Liverpoolin seuralegenda, pelaajauransa jo päättänyt Jamie Carragher on myös laittanut lusikkansa soppaan. Hän arvosteli Sterlingiä rajusti toiminnastaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.