Inter-legenda Zanetti: ”Mancini palauttaa meidät huipulle”

© Kuva: Getty Images

Inter Milan elää tällä hetkellä vaikeita aikoja. Seura on tällä hetkellä Serie A:ssa kahdeksantena, kun vielä yksi kierros on pelaamatta. Vaikka lopullinen sijoitus ei vielä ole selvä, tavoite paluusta Mestarien liigaan ei missään nimessä toteudu.

Interiä on syksystä asti luotsannut joukkueen takavuosien menestysvalmentaja, viimeksi Manchester Cityä valmentanut Roberto Mancini. Mancini astui tehtävään katastrofaalisen alkukauden jälkeen erotetun Walter Materazzin tilalle.

Vaikka kausi oli pettymys, Interin varapresidenttinä toimiva seuran entinen pelaajalegenda Javier Zanetti uskoo Mancinin olevan oikea mies tuomaan joukkueelle menestystä. Inter voitti Mancinin edellisen valmennuspestin aikana vuosina 2004-2008 yhteensä kolme mestaruutta.

– Meillä oli hienoja aikoja Roberton alaisuudessa. Hänen aikanaan meidän voittosyklimme alkoi, ja olen varma, että hän palauttaa meidät huipulle.

– Me kaikki, presidentti (Erick) Thohir etunenässä, haluamme titteleihin kykenevän joukkueen. Haluamme jälleen maistaa menestystä, ja uskon että on tullut aika yrittää tehdä se jälleen, Zanetti totesi Goal.comin mukaan.

Zanetti pelasi itse yli 800 ottelua Interin paidassa, joten hän on nähnyt niin hyviä kuin huonojakin aikoja.

– Meidän pitää olla kärsivällisiä, vaikka on kaikille raskasta, kun tuloksia ei tule. Kun liityin seuraan, kävimme läpi kovia aikoja. Uskoin silti aina, että kova työ lopulta palkitsisi, kuten se tekikin.

– Meidän pitää ensi kauden alusta alkaen toimia samoin. Olen varma, että voimme olla erittäin menestyksekkäitä, Zanetti totesi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.