Juhliiko Barca triplaa? – ”Kaksi viimeistä askelta on ottamatta”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Chelsea isännöi Manchester Unitedia! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

– Meidän täytyy odottaa ennen kuin kausi on ohi, jotta voimme arvioida sen, totesi FC Barcelonan valmentaja Luis Enrique AS-lehdelle.

Katalonialaisseuralla on mahdollisuus triplaan tällä kaudella. La Ligan mestaruutta Barcelonassa on jo juhlittu. Ja ei yhtä ilman kolmattakin, ajatellaan nyt suurseurassa. Paineita pitäisi siis riittää.

– Rakastan sitä. Lähestymme parasta vaihetta kaudesta. Meillä on kaksi finaalia pelaamatta, kaksi viimeistä askelta ottamatta. Huomenna toivomme kruunaavamme kaiken tekemämme kovan työn, Enrique sanoi perjantaina.

Barcan ensimmäinen askel liigavoiton jälkeen on Copa del Reyn finaalissa, kun vastassa on Athletic Bilbao. Tripla voi täydentyä sitten toisella askeleella Mestarien liigan finaalissa Juventusta vastaan.

– En valmistaudu kahteen finaaliin, valmistaudun yhteen. Tiedän kaiken Juvesta ja meillä on koko ensi viikko aikaa valmistautua siihen peliin. Nyt minua kiinnostaa vain Athletic, Enrique mietti ennen cup-taistoa.

Cup-finaali pelataan Barcan kotistadionilla, mikä entisestään alleviivaa liigamestarin suosikin asemaa.

– Historian aikana olemme nähneet joukkueiden häviävän omalla stadionillaan. Emme tiedä ennen viimeistä vihellystä. Näyttämö on meille tuttu, mutta ilmapirii tulee olemaan erilainen. Meillä on täydelliset puitteet pelata jalkapalloa, Enrique mietti ennen taistoa.

Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 22.30.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Valioliigassa Chelsea isännöi Manchester Unitedia! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!