Mourinhon tulevaisuus Chelsean omistajan käsissä: ”Niin kauan kuin hän haluaa pitää minut, pysyn täällä”

© Kuva: Getty Images

Valioliigan mestaruuden viime viikonloppuna varmistaneen Chelsean manageri Jose Mourinho kertoo seuran verkkosivuilla halustaan pysyä joukkueen peräsimessä vielä pitkään.

– Haluan kehittää tätä joukkuetta. En jäänyt Interiin tai Real Madridiin, koska en halunnut. Haluan pysyä täällä. Siksi kohtaloni on Roman Abramovicin (Chelsean omistaja) käsissä.”

Mourinhon mukaan kyse ei ole rahasta, vaan pelkästä halusta olla Chelseassa.

– Abramovicilla ei ole painetta. Hänen ei tarvitse tarjota minulle huomenna uutta sopimusta, hänen ei tarvitse antaa minulle lisää rahaa eikä hänen tarvitse olla huolissaan ovelleni kolkuttavista muista seuroista.

– Niin kauan kuin hän haluaa pitää minut, pysyn täällä. Kun hän ei enää halua minua, menen pois. Se on yksinkertaista hänelle, ja se on yksinkertaista minulle.

Jo aiemmin Chelsean managerina vuosina 2004-2007 toiminut Mourinho luotsaa joukkuetta nyt toista perättäistä kautta. Ensimmäinen kausi päättyi kolmanteen sijaan.

– Olemme edistyneet ja nousseet kolmannelta sijalta ykkösiksi. Mestariksi nouseminen on kaikkein vaikein askel, ja me olemme ottaneet sen askeleen, Mourinho totesi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.