Real Madridille iso pettymys: ”Saimme maksaa virheistämme”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Real Madrid pelasi lauantai-iltana 2-2-tasapelin kotikentällään sarjanelosen Valencian kanssa. Tulos oli iso pettymys, sillä sen myötä sarjakärki Barcelona karkasi madridilaisilta jo neljän pisteen päähän, kun Espanjan liigaa on pelaamatta kaksi kierrosta.

– Tulos ei ollut hyvä, vaikka peli itsessään oli oikein hyvä. Meillä oli maalipaikkoja, taistelimme loppuun asti ja olisimme ansainneet voiton, valmentaja Carlo Ancelotti totesi lehdistölle pelin jälkeen.

Valencia teki ensimmäisen 25 minuutin aikana kaksi maalia, ja kun vielä aivan ensimmäisen jakson lopulla Cristiano Ronaldo epäonnistui rangaistuspotkussa, oli Real puoliajalle mentäessä 0-2-tappiolla. Joukkue nousi kuitenkin hyvän toisen jakson ansiosta tasapeliin.

– Saimme maksaa virheistämme, mutta reaktio toiselle jaksolle oli hyvä. Pelaajani työskentelivät lujasti yhdessä ja tekivät kaksi maalia.

– Tilanne on vaikea, mutta jäljellä on vielä kaksi peliä ja me yritämme voittaa ne molemmat, Ancelotti päätti.

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!