Juventus tehnyt uskomattomia kauppoja – tähtiviisikon hinta yhteensä vain 11 miljoonaa

© Kuva: Getty Images

Juventus vahvisti rivejään jälleen yhdellä tähdellä ja nimenomaan yhdellä ilmaisella tähdellä, kun puhutaan siirtokorvauksista.

Saksan MM-kultapelaajaa Sami Khedira on tuorein Juve-pelaaja. Hän oli vapaana agenttina, kun miehen sopimus Real Madridin kanssa päättyi.

Juventus on tehnyt viime vuosina uskomattomia kauppoja. Kun katsoo tämän hetkisen ryhmän viittä huipputason keskikenttämiestä – Mestarien liigan finaalissa pelanneita Paul Pogbaa, Andrea Pirloa, Claudio Marchisiota, Arturo Vidalia sekä Khediraa – on seura käyttänyt heidän hankkimiseensa yhteensä vain reilut kymmenen miljoonaa euroa.

Pelaajista ainoastaan Vidalista maksettiin siirtokorvaus. Siirtokorvaukseksi on arvioitu 11 miljoonaa euroa, mutta mediassa on liikkunut myös hieman poikkeavia summia. Lisäksi tiettävästi Pogbasta Juventus joutui maksamaan kasvattajakomensaatiota ManU:lle ja Lensille 800 000 euroa, mutta ei lainkaan varsinaista siirtokorvausta.

Kuitenkin kaiken kaikkiaan reilut 10 miljoonaa euroa viidestä tähtinimestä on todella vähän nykyfutiksessa.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!