Manchester City saattaa kaapata Aston Villan Fabian Delphin halpaan hintaan.

Daily Mirror -lehti tietää paljastaa, että Aston Villan keskikenttäpelaajan sopimuksessa oleva ulosostohinta on vain kymmenen miljoonaa puntaa. Delphin sopimus on viime tammikuulta, joten hinta on todella alhainen.

Villa oli viisi kuukautta sitten vielä putoamisuhan alla. Delphin sopimus olisi päättynyt kuluvaan kesään, jolloin englantilainen olisi päässyt siirtymään ilmaiseksi. Tätä seurassa ei haluttu, joten jonkinlaisena kompromissina päädyttiin uuteen sopimukseen, jossa on kuitenkin alhaisempi ulosostohinta.

Joka tapauksessa Villa saisi kaupat tehdessään silti tuplasti enemmän kuin mitä seura itse maksoi pelaajasta vuonna 2009.

Cityn manageri Manuel Pellegrini haluaa vahvistaa keskikenttäänsä ja tarvetta on etenkin homegrown-pelaajille. City on menettänyt jo useamman, kun James Milner, Frank Lampard, Scott Sinclair sekä Dedryck Boyata (belgialainen, mutta lasketaan homegrown-pelaajaksi) ovat kaikki jättäneet ryhmän.

Valioliigan säännösten mukaan seura ei voi nimetä kuin maksimissaan 17 ulkomaista pelaajaa, jotka ovat yli 21-vuotiaita.

Villa menettänee kesän aikana myös Christian Benteken. Kärkimies, jolla on 32,5 miljoonan punnan ulosostohinta, yhdistetään huhuissa Liverpooliin.