Andrea Pirlo debytoi maalijuhlassa – toinen maailmanmestari ratkaisuroolissa

© Kuva: Getty Images

Italialainen Andrea Pirlo pelasi eilen ensimmäisen ottelunsa Yhdysvaltojen MLS-sarjassa New York Cityn paidassa joukkueen voittaessa Orlando Cityn 5-3 kotikentällään. Maaleista peräti seitsemän tuli toisella puoliajalla.

Ensimmäisen puoliajan ainoan maalin teki maailmanmestaruuden Espanjan kanssa vuonna 2010 voittanut David Villa, joka osui myös kertaalleen toisella puoliajalla. Vierasjoukkueesta vahvimmin nousi parrasvaloihin vasta 20-vuotias kanadalaishyökkääjä Cyle Larin, joka iski hattutempun.

57. minuutilla vaihdosta kentälle tullut italialaislegenda pääsi ottelussa esittelemään etenkin huikeaa syöttövalikoimaansa. Pirlo oli myös käynnistämässä kahta maaliin johtanutta hyökkäystä yksinkertaisilla peliä edistävillä syötöillään.

Sekä 3-2- että 4-2-maaleissa Pirlo pyörähti itsensä vapaaksi keskikentällä ja antoi pallon Kwadwo Pokulle, joka taas jakoi pallon maalintekijälle, ensin Villalle ja toisessa osumassa Thomas McNamaralle.

Italialaismaestro oli innoissaan faneilta saamastaan vastaanotosta. Fanit vaativat huudoillaan Pirloa kentälle jo ensimmäiselle puoliajalla.

– Se oli mahtavaa, koska huomasin fanien haluavan minun pelaavan. Kun pääsin kentälle, oli mahtavaa kuulla suosionosoitukset. Se oli erittäin tunteellista, ja arvostan sitä todella paljon, toteaa Pirlo New York Cityn verkkosivuilla.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!