Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa on järjestänyt tiedotustilaisuuden koskien uutta puheenjohtajavaalia. Uusi vaali järjestetään 26. helmikuuta 2016.

Lehdistötilaisuus keskeytyi, kun koomikko Simon Brodkin ryntäsi eturiviin ja heitti Fifan nykyisen puheenjohtajan Sepp Blatterin päälle kasan valerahaa, raportoi Bleacher Report.

Sepp Blatter valittiin kesäkuussa jatkokaudelle Fifan puheenjohtajaksi. Mies kuitenkin ilmoitti suuren kritiikin myötä vetäytyvänsä paikalta, kun uusi puheenjohtaja saadaan valituksi. Fifan nykyjohto on keskellä korruptioskandaalia.

Brodkin on aiemminkin ollut esillä, sillä mies on muun muassa pyrkinyt Valioliiga-ottelua edeltävään lämmittelyyn Manchester Cityn pelaajien kanssa. Tämän vuoden Glastonburyn festivaaleilla koomikko taas keskeytti rap-artisti Kanye Westin keikan juoksemalla lavalle.