Suomen jättänyt Freddy Adu tähtää kovempaan sarjaan?

© Kuva: Juha Tamminen
Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Freddy Adu ilmoitti aiemmin tänään jättävänsä Kuopion Palloseuran. Adu kertoi, että hänen sopimuksensa mahdollisti sopimuksen purkamisen kesken kauden.

Nyt Adun asioita Ruotsissa hoitava Denis Celebic kertoo Fotbolltransfers.com-sivustolle, että ”Uudeksi Peleksikin” aikanaan tituleerattua jenkkiä kiinnostaa pelaaminen Allsvenskanissa.

– Ehdottomasti hän haluaa. Olemme puhuneet siitä paljon mutta tulemme näkemään, mitä tapahtuu. Hän tapaa lakimiehensä ensin Yhdysvalloissa, joten näemme sen jälkeen mitä tapahtuu, vastasi Celebic kysyttäessä, haluaako Adu pelata Ruotsissa tai Allsvenskanissa (pääsarja).

Adu ei onnistunut tekemään läpimurtoa Veikkausliigassa. Alkukauden mies kärsi pelituntuman puutteesta ja myöhemmin loukkaantumisista. Viimeiset pelinsä Suomessa Adu pelasi KuPS:n reservijoukkueessa Kolmosen KuFu:ssa.

Allsvenskania pidetään yleisesti Veikkausliigaa tasokkaampana sarjana. Esimerkiksi viimeisimmässä Uefan listauksessa, joka rankkaa maiden sarjat niiden europelien menestyksen mukaan, Allsvenskan on sijalla 24, kun taas Veikkausliiga on sijalla 35.

Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!