Video: Euroopan kauden maali jo tehty? – Maalivahdilta huikea viimeistely

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

ADO Den Haagin Martin Hansen onnistui tekemään ikimuistoisen maalin tiistaina pelatussa Hollannin Eredivisien ottelussa PSV:tä vastaan.

PSV johti Hansenin joukkuetta toisen puoliajan lisäajalla 2-1, kun ADO Den Haag sai vapaapotkun oikealta laidalta. Hansen nousi mukaan erikoistilanteeseen joukkueensa hakiessa arvokasta tasapistettä viime kauden Hollannin mestarilta.

Kuinka ollakaan pallo päätyi kohti rangaistusalueen keskellä olevaa tanskalaismaalivahtia, joka ei jäänyt tilanteessa neuvottomaksi. Huonossa asennossa ollut maalivahti onnistui selkänsä takaa kääntämään keskityksen oikean jalan kantapäällään verkkoon.

Tässä vielä video maalista.

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!