HIFK Fotboll uutisoi lauantaina Helsingin IFK:n faniryhmä Stadin Kingien pyöräilytempauksesta, jossa yhdeksän seuran kannattajaa polkee Helsingistä vierasotteluun Kuopioon polkupyörillä.

HIFK:n edustusjoukkueen bussi pysähtyi kesken vieraspelimatkan tervehtimään pyöräileviä kannattajiaan osoittaakseen arvostuksensa heidän tempaukselleen.

– Ei voi muuta sanoa kuin että hurjia tyyppejä. Itse tänä kesänä kerran Jukka Halmeen mökille 85 kilometriä polkeneena voin sanoa, että ei ole mikään ihan helppo rutistus. Kaikki kunnioitus pyöräileville kannattajille, HIFK:n kapteeni Esa Terävä totesi seuran verkkosivuilla.

– Annamme aina kaikkemme kentällä, mutta tämä tempaus antaa vielä ylimääräistä ekstralatausta. Haluamme juhlia voittoa huomenna niin pyöräilevien kuin bussilla saapuvien IFK-kannattajien edessä.

Stadin Kingien pyöräilyjaoston 450 kilometrin pituinen matka kohti Kuopiota alkoi jo tiistaina. Lauantaina uutisointivaiheessa takana oli noin 350 pyöräilykilometriä. Kingien tavoitteena on saapua Kuopioon ottelupäivänä ennen kello 16.00 käynnistyvää KuPS-HIFK ottelua.

Nähtäväksi jää, ehtivätkö polkupyörillä liikkeellä olevat kannattajat takaisin Helsinkiin ennen HIFK:n seuraavaa 17.8.2015 pelattavaa HIFK–RoPS-kotiottelua…

Lähde: Veikkausliiga.com