Hradeckyn veljeksillä tänään erilaiset pelit – toiselle hattutemppu, toiselle oma maali

© Kuva: Juha Tamminen

Turun Palloseura murskasi tänään Ykkösessä Vasa IFK:n vieraskentällä peräti 5-1. 20-vuotias Matej Hradecky aloitti maalinteon jo ottelun 9. minuutilla.

Males Lombo tasoitti 1-1:een, mutta sen jälkeen TPS meni menojaan. Niklas Blomqvist vei ensin TPS:n 2-1-johtoon. Sitten oli Hradeckyn vuoro. Nuorukainen paukutti toisen puoliajan loppupuolella kahdessa minuutissa kaksi maalia ja sai nimiinsä hattutempun. Lisäajalla TPS:n Jonni Peräaho löi loppunumeroiksi 5-1, ja turkulaiset jatkoivat vahvaa kauttaan.

Tanskassa Matej´n isoveli Lukas pelasi todennäköisesti viimeistä otteluaan Bröndbyn paidassa Superliigassa ennen siirtymistään Bundesliigan Eintracht Frankfurtiin.

Huuhkaja-vahdin ilta oli epäonnisempi, sillä joukkue hävisi 2-0 ja Hradeckyn nimiin merkittiin oma maali. Tilanteesta ei tosin miestä voi pahemmin syyttää: pallo pomppasi tolpasta suomalaisen jalan kautta maaliin, eikä Hradeckylla ollut aikaa reagoida tilanteeseessa.

Tomas Hradecky pelasi täydet 90 minuuttia RoPS:n paidassa joukkueen hävitessä KuPS:lle vieraissa 0-3. Hän ei tehnyt maalia kumpaankaan päähän.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?