Kokenut hyökkääjä Valioliigaan? – Siirtyi aikanaan yli 30 miljoonalla punnalla Manchester Unitediin

© Kuva: Getty Images

Dimitar Berbatov neuvottelee siirrosta birminghamilaisseura Aston Villan kanssa, kertoo brittilehti Daily Express.

Lehden mukaan bulgarialaishyökkääjä keskustelee maanantaina mahdollisesta siirrosta manageri Tim Sherwoodin kanssa. Villa on kesän aikana menettänyt tähtihyökkääjä Christian Benteken Liverpooliin. Hyökkäykseen on myös saapunut uutta verta ghanalaisen Jordan Ayewin myötä.

34-vuotias Berbatov edusti vielä viime kaudella AS Monacoa mutta on tällä hetkellä ilman sopimusta. Mies muistetaan Bundesliigasta Bayer Leverkusenin paidasta. Valioliigassa kärkimies on edustanut Tottenhamia, Manchester Unitedia ja Fulhamia.

Berbatov siirtyi kesällä 2008 Unitediin Tottenhamista 30,75 miljoonan punnan siirtosummalla. Tuo oli pitkään myös seuran siirtoennätys, mutta viime vuonna Juan Matan ja Ángel Di Marían hankinnat rikkoivat tuon ennätyksen.