Mitä tapahtuu ”Suomen Wengerille”? – Ennätysvalmentajan sopimusneuvottelut täysin vaiheessa

© Kuva: Juha Tamminen

Pekka Lyyski ja IFK Mariehamn eivät ole neuvotelleet vielä jatkosopimuksesta.

Lyyski on valmentanut IFK Mariehamnia pian 14 kautta. Se tekee kokkolalaislähtöisestä valmentajasta virkaiältään Euroopan kolmanneksi pitkäaikaisemman päävalmentajan.

Lyyskillä on kuitenkin menossa sopimuskautensa viimeinen vuosi, eivätkä seura ja päävalmentaja ole SuomiFutis-sivuston tietojen mukaan vielä aloittaneet keskusteluja jatkosopimuksesta.

Lyyski on tällä kaudella ehtinyt johdattaa IFK Mariehamnin jo seurahistorian ensimmäiseen Suomen Cupin finaaliin ja joukkue taistelee myös Veikkausliigassa Eurooppa-liigaan oikeuttavista sijoituksista. Siksi tuntuu oudolta, ettei neuvotteluja jatkosta ole vielä aloitettu. Toisaalta voi olla, että neuvottelujen ajatellaan kulkevan sopuisasti maaliin myös lyhyellä varoitusajalla.

Suomessa esimerkiksi FF Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko Sr työskentelee toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, ja jatkaminen on aina käytännössä vain ilmoitusasia.

Ronnie McFall on tällä hetkellä Euroopan pääsarjojen virkaiältään pitkäaikaisin valmentaja. Hän on valmentanut irlantilaista Portadownia vuodesta 1986. Toisena on Arsenalin Arsene Wenger, joka on ollut Tykkimiesten johdossa vuodesta 1996. Lyyski aloitti viimeisimmän pestinsä IFK Mariehamnin päävalmentajana vuonna 2002.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.