Britteinsaarten viidellä joukkueella jokaisella yhä mahdollisuus EM-kisoihin

Britteinsaarten joukkueet ovat olleet yllättävänkin vahvoja jalkapallon EM-karsinnassa ja jopa kaikilla viidellä joukkueella on mahdollisuus yhä edetä EM-kisoihin. Näistä kolmella paikka on jo varma tai hyvin todennäköinen.

Englanti varmisti jo paikkansa EM-turnaukseen. Walesilla oli paikka tehdä sama sunnuntaina, mutta tasapeli Israelia vastaan ja Belgian niukka voitto Kyproksesta sunnuntai-iltana piti tilanteen toistaiseksi auki. Wales tarvitsee kahdesta päätöspelistä vain pisteen EM-kisapaikkaan.

Maanantaina puolestaan Suomen lohkoa johtavalla Pohjois-Irlannilla on mahdollisuus kotivoitolla Unkarista varmistaa kisapikkansa.

Irlanti ja Skotlanti tappelee samassa lohkossa

Irlanti ja Skotlanti ovat saarten neljäs ja viides mahdollinen kisajoukkue. Joukkueet ovat samassa D- lohkossa kolmantena ja neljäntenä.

Lohkossa kärkikaksikkona on Saksa (16) ja Puola (14 p). Irlanti (12 p) kohtaa kotikentällä maanantaina Georgian ja Skotlanti (11 p) kotonaan Saksan.

Teoriassa on yhä mahdollista, että molemmat joukkueet nähdään kisoissa, joko karsinnoista suoraan tai jatkokarsinnan kautta. Nykyisen vireen perusteella näytätä kuitenkin siltä, että Irlanti ja Skotlanti taistelevat pikemmin kolmossijasta, mikä toisi jatkokarsintapaikan toiselle.

(Päivitys 21.57: Skotlanti kohtaa kotonaan Saksan, ei Puolaa.)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.