Mika Nurmela antaa keskityksiä treeneissä – ”Ei kreikkalaisilta ainakaan pahempia tule”

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Mika Nurmelan mukaan ensikosketus Huuhkajavalmennukseen Kreikassa on ollut erittäin positiivinen.

– Tosi mukavaa on ollut ja hyvin ollaan päästy suunnittelemaan perjantain peliä. Riven kanssa kaikki on sujunut hyvin, ollaan treenattu hyvin ja joukkue tuntuu olevan hyvässä iskussa, Nurmela kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

Auktoriteettiongelmia tuoreella maajoukkueluotsilla ei ole ollut, ja Nurmela uskoo voivansa yhdessä Johanssonin kanssa tuoda arvokasta lisää harjoituskentälle.

– Ei sellaista pelaajaa varmasti löydy, joka minua ei tottelisi, ”Nure” naurahtaa.

– Ja onhan minulla paljon kokemusta A-maajoukkueesta ja kansainvälisistä ympyröistä – ihan kuten Tintilläkin. Olemme aika kokemattomia valmentajina, mutta tätä kautta pystymme varmasti tuomaan jotain. Tuodaan omaa persoonaa ja omia juttuja mukaan ja kaikkea mitä Rivelle pystytään avuksi antamaan.

Nurmela tunnettiin pelaajana kovista ja millimetrintarkoista keskityksistä yhtenä tavaramerkkinään. Nämä ovat yksi teemoista Huuhkajien torstain harjoituksissa.

– Erikoistilanteita harjoitellaan ja en tiedä onko minulla pelaajille sillä lailla opettamista keskityksissä, Nurmela miettii.

– Menen kuitenkin itse antamaan keskityksiä kun puolustuspään erikoistilanteita käydään läpi ja uskon, ettei perjantaina Kreikalta ainakaan sen pahempia keskityksiä tule.

Lähde: Palloliiton verkkosivut

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!