Toni Korkeakunnas hehkutti Otto-Pekka Jurvaisen torstai-iltana viimeistelemää maalia.

HIFK:n laitapuolustaja Jurvainen pelasi poikkeuksellisesti vasemmalla laidalla torstaina FC Lahtea vastaan. HIFK:n päävalmentajan Jani Honkavaaran kokeilu suojattinsa pelipaikan vaihtamisesta onnistui täydellisesti, sillä ”OP” pyssytti vierasjoukkueen verkkoihin kaksi maalia 3-3-tasapelissä.

Erityisesti Jurvaisen toinen osuma keräsi kiitoksia. 16 metristä lähtenyt vasemman jalan laukaus painui kauniisti maalin oikeaan sivuverkkoon ohi Henrik Moisanderin.

Honkavaaran lisäksi maalia suitsutti Lahtea luotsaava Toni Korkeakunnas. ”Token” mielestä rysä on kuluvan veikkausliigakauden komeimpia.

– Pitää mainita erikseen Jurvaisen fantastinen laukaus. En ole nähnyt tänä vuonna kuin yhden hienomman maalin, jonka (Mika) Ääritalo teki Kisapuistossa. Se oli samanlainen vasemman jalan pommi, mutta se meni yläkulmaan. Ei voi muuta kuin antaa krediittiä OP:lle, Korkeakunnas sanoi.

Jurvainen, 30, iski torstaina kauden kolmannen ja neljännen liigamaalinsa. Kausi on kokeneelle puolustajalle ensimmäinen pääsarjatasolla. Hän siirtyi HIFK:hon täksi kaudeksi Ykkösen PK-35 Vantaasta.

Christos Zavros
Twitter: @CZavros