IS: Kesällä potkut saanut liigavalmentaja luotsaa ensi kaudella Kakkosen seuraa

© Kuva: Juha Tamminen

Kakkosessa pelaavan AC Kajaanin uusi päävalmentaja on Ilta-Sanomien mukaan Vaasan Palloseurasta kesällä potkut saanut Olli Huttunen.

Huttusen, 55, sopimus julkistetaan IS:n mukaan Kajaanissa ensi sunnuntaina.

Huttunen on lähtöisin juuri Kajaanista. Hänen kasvattajaseuransa on Kajaanin Palloilijat. Kotikaupungistaan maalivahti siirtyi pelaamaan Valkeakosken Hakaan 1970-luvun lopussa, jossa hän pelasi koko peliuransa loppuun vuoteen 1995 asti.

Pelaajauransa jälkeen 60 A-maaottelua Suomen paidassa pelannut Huttunen siirtyi Hakan valmentajaksi. Ensin hän toimi Jukka Vakkilan ja sitten Keith Armstrongin apuvalmentajana. Kaudesta 2002 lähtien hän käskytti koskilaisia kauteen 2009 asti.

Huttunen toimi marraskuussa 2010 yhden ottelun ajan Suomen maajoukkueen päävalmentajana, kun Stuart Baxter siirrettiin sivuun tehtävästä.

Syksyllä 2011 Huttunen solmi kolmivuotisen sopimuksen VPS:n kanssa. Valmentajasopimusta jatkettiin keväällä 2014 kolmella vuodella, mutta taival tuli päätökseensä jo ennen kontrahdin umpeutumista. Huttunen erotettiin kesäkuussa, kun VPS notkui Veikkausliigan jumbosijalla.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.