IS: Kesällä potkut saanut liigavalmentaja luotsaa ensi kaudella Kakkosen seuraa

© Kuva: Juha Tamminen
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Kakkosessa pelaavan AC Kajaanin uusi päävalmentaja on Ilta-Sanomien mukaan Vaasan Palloseurasta kesällä potkut saanut Olli Huttunen.

Huttusen, 55, sopimus julkistetaan IS:n mukaan Kajaanissa ensi sunnuntaina.

Huttunen on lähtöisin juuri Kajaanista. Hänen kasvattajaseuransa on Kajaanin Palloilijat. Kotikaupungistaan maalivahti siirtyi pelaamaan Valkeakosken Hakaan 1970-luvun lopussa, jossa hän pelasi koko peliuransa loppuun vuoteen 1995 asti.

Pelaajauransa jälkeen 60 A-maaottelua Suomen paidassa pelannut Huttunen siirtyi Hakan valmentajaksi. Ensin hän toimi Jukka Vakkilan ja sitten Keith Armstrongin apuvalmentajana. Kaudesta 2002 lähtien hän käskytti koskilaisia kauteen 2009 asti.

Huttunen toimi marraskuussa 2010 yhden ottelun ajan Suomen maajoukkueen päävalmentajana, kun Stuart Baxter siirrettiin sivuun tehtävästä.

Syksyllä 2011 Huttunen solmi kolmivuotisen sopimuksen VPS:n kanssa. Valmentajasopimusta jatkettiin keväällä 2014 kolmella vuodella, mutta taival tuli päätökseensä jo ennen kontrahdin umpeutumista. Huttunen erotettiin kesäkuussa, kun VPS notkui Veikkausliigan jumbosijalla.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!