Kauppahinta tuplaantui – ManU joutuu kaivamaan kuvettaan, jos tarjous tehdään

© Kuva: Getty Images

Manchester United joutuu tuplaamaan tarjouksensa viime kesästä, jos seura haluaa vielä hyökkääjä Sadio Manen riveihinsä.

The Telegraph -lehden mukaan tarjoushinnan tuplaaminen olisi ainoa mahdollinen tapa saada erinomaisen alkukauden pelannut hyökkääjä riveihin. Southamptonin seurajohdosta tehtiin selväksi elokuussa Unitedille, että Mane ei ole myynnissä tänä vuonna.

Tuolloin United antoi ymmärtää olevansa valmis maksamaan arviolta 20 miljoonaa puntaa senegalilaisesta. United päätyi lopulta ostamaan Anthony Martialin.

Hyökkääjien markkinoiden rajoitetuuden ja Valioliigan huiman tv-sopimuksen ansiosta, hinnat saattavat jatkossa entisestään nousta. Niinpä edes 40 miljoonaa puntaa ei riittäisi. Kun seurapomo Les Reed oli tapaamassa faneja, eräs kannattaja vaati, ettei Manea tulisi myydä alle 50 miljoonan punnan.

– Vain 50 miljoonaa? Reed vastasi leikkisästi, mutta paljon puhuvasti.

Southampton haluaisi pidentää Manen sopimusta, ja seurajohdossa Mane nähdään arvokkaimpana siirtokimpaleena viimeiseen 18 kuukauteen, vaikka useita pelaajia on jo lähtenyt seurasta Liverpooliin ja Manchester Unitediin.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.