Suomalaispelaaja Valioliigan suurseuran avauskokoonpanossa

19-vuotias Suomen nuorten maajoukkuepelaaja Glen Kamara debytoi Valioliigan suurseuran Arsenalin avauskokoonpanossa tiistaina.

Tykkimiehet pelaavat Liigacupissa Championship-seura Sheffield Wedsnesdayta vastaan vieraskentällä. Kamara ei ole aiemmin pelannut minuuttiakaan edustusjoukkueessa, mutta oli viime kaudella vaihtomiehenä Mestarien liigan alkulohkon päätöspelissä Galatasarayta vastaan. Hänet on nimetty tälläkin kaudella seuran Mestarien liigan 25 miehen vahvuiseen miehistöön.

Kamara pelaa Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa ja käväisi kesällä jo harjoittelemassa A-maajoukkueen mukana. Kamara on edustanut Arsenalia vuodesta 2012.

Kamara vaihdettiin kentältä tunnin kohdalta, kun Arsenal oli 0-3-tappiolla. Ottelu on tätä kirjoittaessa vielä kesken samassa tilanteessa reilu 10 minuuttia ennen loppua ja varamiehinen Arsenal pudonnee jatkosta.

(Päivitys 23.34. Lisätty viimeinen kappale.)