”Syksyn peleissä on jotain erityistä”

© Kuva: Juha Tamminen

KuPS:n kohtaa viimeisessä Veikkausliigaottelussaan kotona HJK:n. Isännät voivat lähteä otteluun ilman suurempia paineita, mutta HJK:lla on pelissä vain voitettavaa, mikäli se haluaa pitää Futura-patsaan kättensä ulottuvilla.

KuPS:n ja Pikkuhuuhkajien puolustaja Dani Hatakka odottaa, että Veikkausliigan päätöskierros tulee tarjoamaan hienon jalkapallopäivän suomalaisille futisfaneille.

– Veikkausliiga on ollut aivan erityisen mielenkiintoinen tällä kaudella. Kuka tahansa on voinut voittaa kenet tahansa. Pelaajana ei ole ollut yhtään tylsää peliä, uskoisin, että myös katsojat ovat viihtyneet lehtereillä hyvin tällä kaudella.

– Viimeinen kotipeli ja HJK vastassa luovat hienot lähtökohdat omaan päätökseemme. Syksyn peleissä on aina jotain erityistä ilmassa. Sitä tiedostaa, että kausi on päättymässä, mutta silti haluaa vielä puristaa vielä kaiken irti, puolustaja makustelee SuomiFutis-sivuston haastattelussa.

Matti Heikkilä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.