Ykkösen maalitykki nähdään ensi kaudella Veikkausliigassa

© Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti on solminut yhden vuoden pituisen pelaajasopimuksen 26-vuotiaan Kalle Multasen kanssa. Sopimus sisältää option yhdestä lisävuodesta.

Kaksi edellistä kautta ykkösessä pelaavaa FC Hakaa edustanut Multanen liittyy Lahden vahvuuteen suurella innolla.

Multanen on takonut parina viime kautena Hakalle Ykkösessä peräti 49 maalia ja taskussa on kaksi perättäistä maalikuninkuutta. Keskushyökkääjänä viihtyvä Multanen on hankittu Lahteen tekemään maaleja ja siihen huutoon hän aikoo myös vastata.

– Suomessa ei ole liikaa maalintekijöitä. Kahdessa kaudessa 49 maalia kivikovassa ykkösessä keskikastin Hakassa, eikä sarjakärjen paidassa. Kovia lukemia. Hän on pystynyt vuodesta toiseen tekemään maaleja. Yritettiin jo viime vuonna, mutta hänellä oli sopimusta jäljellä. Suomessa ei juuri siirtokorvauksia maksella. On seurattu pidempään ja nyt tuli ajankohtaiseksi, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas sanoo seuran kotisivuilla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.