Chelsea ei saa ainakaan halvalla Shakhtar Donetskin hyökkääjää Alex Teixeiraa. Maalitykin siirtosummaksi arvioidaan ainakin 30 miljoonaa puntaa. Asiasta kertoo London Evening Standard.

Lontoolaisseura etsii siirtomarkkinoilta lisää tulivoimaa, sillä nykyiset hyökkääjät Diego Costa, Radamel Falcao ja Loic Remy eivät ole vakuuttaneet. Teixeira on enemmänkin hyökkäävä keskikenttäpelaaja, mutta yhtä kaikki hän on Donetskin hyökkäyspäässä ylimpänä pelaajana.

Brassi on ollut tällä kaudella vakuuttavassa vireessä, sillä hyökkääjä on paukuttanut 21 maalia 22 pelissä. Sarjapeleillä mitattuna Teixeira onkin ollut Euroopan liigan kovin maalitykki syksyllä.

Teixeiralla on vielä kaksi vuotta nykyistä sopimustaan jäljellä, eikä ukrainalaisseura aio myydä häntä halvalla. Teixeira ei siirtyessään saisi edustaa Chelseaa Mestarien liigassa, sillä hän on jo pelannut kilpailussa nykyisen seuransa kanssa tällä kaudella.

– Minulla on tarjous. Oli ilo tietää, että Chelsea haluaa minut. Olisi hienoa, jos siirto toteutuisi tammikuussa, Teixeira tokaisi itse.