ManU-vahdin kyykytyksellä ei ole rajaa – ”Tämä on jotakin uskomatonta”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedissa yhä kirjoilla olevan Victor Valdesin kyykytys sai jälleen taas uusia mittasuhteita.

Seuralla oli hyväntekeväisyysgaala, mihin katsomovahdiksi pudonnutta maalivahtia ei kuitenkaan kutsuttu.

– Se että miestäni ei kutsuta UNICEF-tilaisuuteen, on jotakin uskomatonta, mitä ei voisi yhden maailman suurimman seuran kuvitella tekevän. Hyväntekeväisyystapahtuma on hyväntekeväisyyttä, kirjoitti Valdesin vaimo Yolanda Cardona Instagram-tilillään.

Valdesilla ei ole tällä kaudella ollut minkäänlaista roolia seurassa, jonka kanssa hän teki vuosi sitten talvella sopimuksen. Valdes edusti koko aiemman uransa kasvattajaseuraansa Barcelonaa, jonka hän jätti kesällä 2014 omasta tahdostaan sopimuksensa päätyttyä.

Valdes on itsekin aiemmin kommentoinut turhautuneena tilannettaan.