Pikkuhuuhkajat kohtaa Itävallan tärkeässä EM-karsintapelissä piakkoin Wienissä, missä ottelu alkaa perjantaina klo 19.00.

Suomi on lohkon jaetulla kärkisijalla juuri Itävallan ja Saksan rinnalla yhdeksässä pisteessä ottelun kahta muuta enemmän pelanneena.

– Lohkon tilanne on mielenkiintoinen ja tiedostamme luonnollisesti pelin tärkeyden. Karsinta on tämän ottelu jälkeen osaltamme puolessavälissä, joten hyvä tulos täältä antaisi meille erinomaiset lähtökohdat karsinnan toiselle puoliskolle, päävalmentaja Tommi Kautonen kommentoi Palloliiton kotisivuilla.

– Puolustuspelimme tulee olla nöyrää, kurinalaista ja aggressiivista. Meidän on otettava Itävallalta paremmin tila pois, kuin mitä teimme Saksaa vastaan, Kautonen viittaa 0-4-tappioon.

Pikkuhuuhkajat ovat saaneet kovan vahvistuksen, kun Joel Pohjanpalo johtaa hyökkäystä. A-maajoukkueella ei ole pelejä nyt niin mies saattoi liittyi nuorten ryhmään.

Pikkuhuuhkajien avauskokoonpano:

Pikkuhuuhkajat

@Pikkuhuuhkajat
U21 Itävaltaa vastaan: Virtanen, Hatakka, O’Shaughnessy, Väisänen (C), Jensen, Yaghoubi, Kamara, Hradecky, Skrabb, Lassas, Pohjanpalo.

Pikkuhuuhkajat

@Pikkuhuuhkajat
Vaihdossa: Eriksson, Peiponen, Kabashi, Anyamele, Soiri, Rahimi, Klinga.