Real Madridin Rafa Benitez kertoi joukkonsa tunnelmista ennen sunnuntaista La Ligan peliä Elbaria vastaan.

– He ovat hyvässä vireessä ja vahvoja kotonaan. Se tulee olemaan vaikeata, mutta myös me olemme iskussa. Peli Shakhtaria vastaan todisti sen, me olemme kykeneviä tekemään neljä maalia vieraissa vahvaa joukkuetta vastaan. Jos pelaamme hyvin, me voimme pelata toiset 14 peliä putkeen tappioitta, Benitez veisteli ottelun alla Marcan mukaan.

Benitez otti myös kantaa Gareth Balen ja Cristiano Ronaldon pelipaikkoihin. Kaksikko ei ole aikaisemmin ole olleet niin hyvää pataa keskenään, mutta nyt sotakirveet ovat haudattu. Shakhtar-pelin alla kaksikko jutteli keskenään Marcan mukaan ja saivat asiat sovituksi.

Viimeisimmässä Mestarien liigan ottelussa parivaljakko näytti liikkuvan hyökkäyksessä vapaastikin, Benitezin mukaan kaksikolla on oikeus ja lupa siihen.

– En kertonut Balelle, että pelaa vasemmalla tai Ronaldolle, että ole keskellä. Heillä on molemmilla vapaus liikkua ympäriinsä ylhäällä ja suorittaa paikkoihinsa liittyvät velvollisuudeet. Molemmilla on vapaus, koska se tekee heistä parempia ja vaikeampia vastustajille seurata heitä, Benitez tuumi.

Valkopaitojen kausi ei ole sujunut onnellisten tähtien alla, sillä Benitezin potkuja on jo ehditty spekuloida.

– Me kaikki teemme virheitä, itsestäni lähtien, mutta jalkapallossa ei analysoida asioita kolmen kuukauden jälkeen, se on liian aikaista. On odotettava kauden päätökseen, luotsi muistutti.

Ottelu alkaa klo 17.00.