Naisten maajoukkueen runkopelaaja Emmi Alanen jättää ruotsalaisen Umeå IK:n kahden ja puolen vuoden urakan jälkeen.

Emmi Alanen siirtyi Uumajaan kesän 2013 EM-kisojen jälkeen. Hänen sopimuksensa umpeutui kauden päätyttyä ja keskikenttäpelaaja jätti seuran saman tien. Alanen jatkaa uraansa Ruotsin pääsarjassa Vittsjö GIK:n paidassa.

Vittsjössä pelaa myös kahdesti Suomen parhaaksi naispelaajaksi valittu Linda Sällströmin. Kaksikko on pelannut yhteensä 114 maaottelua ja tehnyt 38 maalia.

– Uskon, että tämä oli hyvä ratkaisu. He halusivat minut sinne ja rooli kuulosti sopivalta. Olen tyytyväinen. Toivottavasti meistä tulee Lindan kanssa tutkapari. Meillä on sujunut pelit maajoukkueessa todella hyvin. Katsotaan jos saamme siellä samanlaista jälkeä aikaa, Alanen hehkuttaa Palloliiton verkkosivuilla.