ManU-hylkiön kohtalo selviämässä – ”Aikoo lähteä tammikuussa”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin maalivahti Victor Valdes jättänee valioliigaseuran tammikuussa. Espanjalaisvahtia on huhuttu Meksikoon.

Espanjalaisen Sport-lehti kertoo, että useamman lähteen mukaan meksikolaisseura Tiburones Rojos de Veracruz haluaisi Valdesin joukkoihinsa. Valdes on lähteiden mukaan valmis rikkomaan pestinsä Unitedin kanssa ja aloittamaan neuvottelut meksikolaisseuran kanssa.

Meksikolaisseuran ideana on antaa Valdesille parin vuoden ajaksi suuri rooli ennen kuin ryhmän lupaus Juan Garcia, 19, on valmis suurempaan rooliin. Tammikuussa 34 vuotta täyttävän Valdesin suunnitelmiin tämä voisi sopia hyvin.

Valdesin tie Unitedissa on tukossa, sillä maalivahti on ajautunut riitoihin luotsi Louis van Gaalin kanssa. Hollantilaisluotsi on jättänyt Valdesin ulos ryhmästä, eikä vahtia ole kutsuttu edes kentän ulkopuolisiin tapahtumiin.

Minuutteja Valdesille ei tällä kaudella voi juurikaan enää ennustaa. Joidenkin huhujen mukaan Valdes haluaisi jäädä toisaalta Valioliigaan ja kiinnostuneita olisi useampikin. Liverpool, Celta Vigo ja Newcastle ovat kaikki osoittaneet kiinnostuksensa.

– Hän aikoo lähteä Manchester Unitedista tammikuussa, Valdesin edustaja Gines Carvajal sanoi.

Valioliigassa Valdes on nähty viimeksi tolppien välissä toukokuun lopussa.