Pekka Lagerblom jatkaa jalkapallomatkaansa – nyt vuorossa Yhdysvallat!

© Kuva: Juha Tamminen
FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Pekka Lagerblom on kärsinyt uransa aikana lukuisista loukkaantumisista. Viime kaudella keskikenttäpelaaja oli Veikkausliigan eliittiä – mutta vain yhdeksän ottelun verran.

Lahtelainen Pekka Lagerblom on pelannut urallaan neljällä sarjatasolla Saksassa sekä Norjassa ja Veikkausliigassa. Viime kaudeksi hän palasi kotikonnuilleen FC Lahteen. Hänen panoksensa kentällä oli vahva, mutta loukkaantumiset sotkivat kautta liikaa.

”Laage” jatkaa hankaluuksista huolimatta uraansa. Nyt hän on kirjoittanut uuden pelaajasopimuksen ja matkaa merten taakse. Sarja on Yhdysvaltojen kakkostaso eli NASL ja seura Armada FC.

– Pekasta saamme keskikentällemme lisää kokemusta. Hän on pelannut yhdessä maailman suurimmista liigoista ja voittanut cupin Werder Bremenin kanssa, päävalmentaja Tony Meola kehuu seuran verkkosivuilla.

– Sen jälkeen kun Pekka lensi Jacksonvilleen keskustelemaan kanssamme kasvotusten kävi meille selväksi, että hän haluaa kantaa Armadan paitaa. Olemme saaneet joukkueeseemme yhden johtohahmon lisää.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!