Uusi luotsi on Swansean peräsimessä jo ensi viikon kamppailussa West Hamia vastaan, kirjoittaa South Wales Evening Post -lehti.

Swansea erotti edellisen luotsinsa Garry Monkin kuluvalla viikolla. Monk oli ehtinyt valmentaa joukkuetta helmikuusta 2014 alkaen. Uuden managerin nimitys tällaisella aikataululla kuulostaa nopealta, sillä julkisuudessa on toistaiseksi liikkunut vain hataria huhuja.

Brendan Rodgers ja David Moyes ovat nousseet muun muassa niminä ensimmäisinä esiin, mutta tuskinpa kumpikaan kaksikosta on vaihtoehdoista todennäköisin seuraajaksi.

South Wales Evening Post -lehti muistuttaa, että Ryan Giggs on esille nostetuista vaihtoehdoista toistaiseksi säihkyvin. Joidenkin spekulaatioiden mukaan Giggs olisi valmis kestustelemaan muutosta Walesiin seurapomo Huw Jenkinsin kanssa, vaikka Old Traffordin jättäminen tässä kohtaa olisi todella kova liike.

– Ensin minun on keskusteltava Ryan Giggsin kanssa itse ja varmistaa onko tätä totta. Ja tässä tapauksessa hän tulee luokseni. En koskaan lue lehtiä ja ajattele sen olevan totta. Olen pahoillani. En voi puhua jossitteluista, ManU-manageri Louis van Gaal kommentoi.

Yksi mahdollisuus olisi, että Giggs hakisi kotimaastaan valmennuskokemusta 18 kuukauden ajan ennen kuin hollantilaisen sopimus ykkösenä päättyy ja vaihdos voitaisiin tehdä.

Mielenkiintoisia vaihtoehtoja on myös Dennis Bergkamp ja Gus Poyet. Molemmilla miehillä on omat tukijansa seurajohdossa, vaikka Poyetin aika Sunderlandissa päättyikin ikävästi. Entinen Chelsea-pomo Roberto di Matteo. Matteo nähdään kuitenkin ensi sijasssa managerina eikä valmentajana, mikä ei taas Swanseaa miellytä.

Yksi yllätysnimi, joka esiin nostettiin, on myös Graham Potter. Potter valmentaa nykyisin Ruotsissa, ja Östersundiin on tiettävästi jo otettu yhteyttä.

Muita esillä olleita nimiä ovat Jorge Sampioli, Unai Emery ja Oscar Garcia.