Atletico Madrid haluaa parantaa hyökkääjä Antoine Griezmannin sopimusehtoja, jotta mikään seura ei pääse ensi kesänä kaappaamaan häntä. Asiasta kertoo espanjalaislehti AS.

24-vuotias Atletico-kärki on ollut tälläkin kaudella loistavassa vireessä tehden jo kymmenen liigamaalia ja neljä osumaa Euroopan kentilä. Griezmann on jatkuvalla syötöllä yhdistetty huhuissa Euroopan suurimpiin seuroihin. PSG, Bayern München, Chelsea ja Real Madrid ovat ainakin nostettu spekulaatioissa esiin.

Atletico Madrid ei halua kuitenkaan kultakimpaleestaan luopua. Niinpä Atletico toivoo pelaajan viihtyvän seurassa sopimuksensa loppuun eli aina vuoteen 2020 asti.

Atletico Madridin tähden nykyisen sopimuksen ulosostohinta on 80 miljoonaa euroa, mutta La Ligan seura suunnittelee nostavansa tuon summan 100 miljoonaan euroon. Samalla Griezmannin palkkaa nostettaisiin.

Griezmann on linjannut olevansa tyytyväinen elämäänsä nykyisessä maisemissa. Hän on myös antanut myös herrasmieslupauksen seuralle, ettei harkitsisi ulkopuolisia tarjouksia seuraavaan kahteen vuoteen.