© Kuva: Getty Images

Hradeckyn seuran intohimoiset fanit käyvät kalliiksi seuralle

Saksan jalkapalloliitto langetti torstaina bundesliigaseura Eintracht Frankfurtille 75 000 euron sakot sen kannattajien aiheuttamien järjestyshäiriöiden vuoksi.

Kannattajat ovat hulinoineet tällä kaudella sekä cupin että Bundesliigan otteluissa. Poliisi joutui muun muassa keskeyttämään 6. joulukuuta pelatun kotiottelun Darmstadtia vastaan, kun kentälle lensi katsomosta soihtuja ja muita tulitteita.

Sakkojen ohella Saksan jalkapalloliiton kurinpitokomitea aikoo rajoittaa Eintrachtin kannattajien pääsyä helmikuun alussa pelattavaan Stuttgart-kotiotteluun ja huhtikuun lopulla miteltävään vierasotteluun Darmstadtia vastaan.

Eintracht Frankfurtin ykkösmaalivahti on Suomen maajoukkueen torjuja Lukas Hradecky.